24 mei 2019

Kinderconcert Muziekschool

Over het evenement

Op vrijdag 24 mei geven de jonge leerlingen van Muziekschool Katwijk een speciaal Kinderconcert in het Atrium van De Burgt in Rijnsburg.

Het Kinderconcert is een uitvoering die helemaal gemaakt wordt door de jonge leerlingen. Iedereen die wel eens een bezoek aan zo’n Kinderconcert heeft gebracht weet hoe leuk het is om naar de muziek van de jonge talenten te luisteren en hoe knap het is wat de kinderen al op zo’n jonge leeftijd kunnen laten horen.

Allerlei instrumenten

De één speelt een instrument en heeft nog maar net een half jaar les, de ander zingt al jaren met veel plezier in één van de kinderkoren. De één speelt solo, de andere juist samen met andere kinderen. Op de muziekschool is plek voor álle kinderen die van muziek houden, en daarom zit het programma van het Kinderconcert ook boordevol afwisseling. Er zijn veel verschillende muziekinstrumenten te horen: piano, fluit, saxofoon, viool en nog veel meer!

Voor iedereen

Iedereen is welkom op het Kinderconcert, want muziek is voor iedereen! Natuurlijk alle broertjes, zusjes, ouders en andere familieleden van de muzikanten. Maar ook de vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, buren en verder gewoon iedereen die van muziek houdt. De toegang is gratis en hoe meer publiek er komt, hoe gezelliger het wordt!

Meer informatie
Dit unieke concert is gratis toegankelijk en bedoeld voor jong en oud.

Datum en tijd
Vrijdag 24 mei
Aanvang 19:00 uur

Locatie
De Burgt
Burg. Koomansplein 1, Rijnsburg

 

.

Registration for : Kinderconcert Muziekschool

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Deel dit evenement