In het Multifunctionele Centrum de Burgt vindt u direct naast de hoofdentree onze brasserie. Wat heeft de Brasserie de Burgt allemaal op het menu staan? Om te beginnen: ruime openingstijden. Begin de dag goed vanaf 10.00 uur met een heerlijk kopje koffie of thee. Van 11.00 tot 15.00 serveert de Brasserie een uitgebreide lunch. Tussendoor is iedereen welkom voor een drankje met een hapje op het terras, in de Brasserie of in de centrale hal. U kunt dus op elk moment van de dag langskomen: of u nu een boek terugbrengt bij de bibliotheek of een afspraak heeft met heen van de bedrijven gevestigd in de Burgt. U bent van harte welkom in Brasserie de Burgt. De koffie staat overigens niet klaar. Die wordt namelijk vers gezet!

De Burgt zelf (dus bijvoorbeeld de bibliotheek) is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Let op: op maandag is de keuken gesloten! Hapjes van de Kleine kaart zijn die dag wel mogelijkEen High Tea is op alle openingsdagen mogelijk vanaf 14.00 uur ’s middags.